Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Επιχείρηση "σκούπα"

Πειραιάς: Κατασχέθηκαν χιλιάδες προϊόντα-μαϊμού

Παράνομα προϊόντα κατάσχεσαν σήμερα το πρωί κλιμάκιο της ΕΛ. ΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, από την πλατεία Ιπποδάμειας και την οδό Αλιπέδου, σε μια επιχείρηση-«σκούπα» που πραγματοποιήθηκε για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου που συναντάται στην περιοχή.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και εργαζόμενοι από την υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Πειραιά, ενώ όλα τα παράνομα προϊόντα που κατασχέθηκαν, στη συνέχεια καταστράφηκαν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Πειραιά «πρόκειται για μια διαρκή προσπάθεια, καθώς τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο του παρεμπορίου έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα, λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ενώ ο δήμος συνδράμει με όλα τα μέσα που διαθέτει στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, που είναι ο αρμόδιος θεσμικός φορέας για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.