Πειραιάς: Το χρονικό της τραγωδίας με την κατάρρευση του κτιρίου – Θρήνος για τον 31χρονο, συνελήφθη ο εργολάβος (Video)

Πειραιάς: Το χρονικό της τραγωδίας με την κατάρρευση του κτιρίου – Θρήνος για τον 31χρονο, συνελήφθη ο εργολάβος (Video)

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες ο απολογισμός της τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι του Πειραιά, έπειτα από την κατάρρευση τμήματος διώροφου εγκαταλελειμμένου κτιρίου, στο οποίο εκτελούνταν εργασίες.

Στο σημείο άφησε την τελευταία του πνοή 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπήρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής και εργαζόταν σε φορτηγό για να συμπληρώσει το εισόδημά του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, τη μοιραία στιγμή, λίγο μετά τις 9 το πρωί, ο άνδρας βρισκόταν εντός του οχήματος το οποίο καταπλακώθηκε από δομικά υλικάμε αποτέλεσμα ο 31χρονος να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ ερευνώντας για εγκλωβισμένους.

Συνελήφθη ο εργολάβος

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για να διαπιστώσουν τους λόγους για τους οποίους κατέρρευσε τμήμα του διώροφου κτιρίου, κατασκευής 1958. Συγκεκριμένα, οι έρευνες προσανατολίζονται στο είδος των εργασιών που προηγήθηκαν της κατάρρευσης αλλά και τι πρόβλεψη υπήρχε για την ασφάλεια των εργατών.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του εργολάβου που είχε αναλάβει τις εργασίες συντήρησης, αλλά και άλλων οκτώ ατόμων, εκ των οποίων τρεις νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο εργολάβος είχε προσαχθεί με άλλα έξι άτομα, τα οποία κατέθεσαν στις Αρχές για το δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter