«Πειραματόζωα» Κυριάκου

«Πειραματόζωα» Κυριάκου

Πολλά τα ερωτηματικά που συνοδεύουν την απόφαση της κυβέρνησης να αρχίσει από τις 4 Μαΐου την άρση των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω της πανδημία του κορονοϊού.

Από πολλές πλευρές ακούγονται έντονες αντιδράσεις για την απόφασή της με κύρια αυτή του ανοίγματος των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνειδητοποιώντας που έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία και βλέποντας την καταστροφή που έρχεται και θέλοντας να δείξει ότι προσπαθεί να την επανεκκινήσει παίζει το χαρτί της «ανοσίας της αγέλης» αδιαφορώντας για το κόστος που μπορεί να έχει στην υγεία του πληθυσμού.

Μάλιστα δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να χρησιμοποιήσει και τους μαθητές των γυμνασίων και των δημοτικών σχολείων, ενώ ξέρει ότι η μέγιστη διάρκεια επαναλειτουργίας των σχολείων δεν μπορεί να είναι περισσότερο από τρεις εβδομάδες.

Για το θέμα αυτό τις έντονες ανησυχίες για το άνοιγμα των σχολείων εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επικοινώνησε με καθηγητές και επιδημιολόγους εκφράζοντας την ανησυχία και τις έντονες επιφυλάξεις που διατυπώνονται τόσο από τους γονείς όσο και από πολλά μέλη της επιστημονικής κοινότητας δημοσίως.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκθέτει τον ελληνικό λαό σε μέγιστο κίνδυνο που μαζί με την οικονομική κρίση που όλοι οι αναλυτές, ακόμα και οι νεοφιλελεύθεροι, εκτιμούν ότι έρχεται δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα με ανυπολόγιστες συνέπειες για το μέλλον της χώρας.

Στην καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει δεν διστάζει να κάνει πειραματόζωο τον ελληνικό λαό, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα στους φίλους του επιχειρηματίες να κερδίσουν τα μέγιστα από την κρίση, αφαιρώντας τα κονδύλια εκείνα από το κράτος που χρειάζονται για να βοηθήσει τους πολίτες να επιβιώσουν.

Γράφει κυριολεκτικά στα παλαιά του τα παπούτσια ΠΟΥ, λοιμωξιολόγους, καθηγητές, γονείς, πολίτες δήθεν για να επανεκκινήσει μια οικονομία που η ίδια η πολιτική του κατέστρεψε. Αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πόσο προσκολλημένος είναι στη ρήση Σόιμπλε ο οποίος μόλις την Κυριακή ανέφερε κυνικά ότι «δεν είναι απόλυτο ότι όλα υποχωρούν μπροστά στην ανθρώπινη ζωή».

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter