Πειθαρχική δίωξη στον Λέτο

Πειθαρχική δίωξη στον Λέτο

Τελικά δεν γλίτωσε τις περιπέτειες ο… θερμόαιμος Σεμπάστιαν Λέτο. Κι αυτό γιατί, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας του άσκησε πειθαρχική δίωξη για τη συμπεριφορά του προς τον Πέτρο Μάνταλο στο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού, με σκορ 2-3.

Ο ευέξαπτος Αργεντινός είχε φτύσει σε ανύποπτη στιγμή τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Ένωσης, κάτι που δεν είχε πέσει στην αντίληψη του διαιτητή και των βοηθών του. Ο Μάνταλος από την πλευρά του φέρεται να αντέδρασε και να χτύπησε με αγκωνιά τον αντίπαλο του, συνεπώς δεν αποκλείεται να κληθεί από το βίντεο σε απολογία και ο παίκτης του «δικεφάλου»

Αν η Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας καλέσει σήμερα τον Λέτο σε απολογία, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σε περίπτωση τιμωρίας (προβλέπεται ποινή δύο αγωνιστικών), θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη στη Λεωφόρο. Αν η κλήση γίνει αύριο (Τρίτη), τότε ο Λέο θα απολογηθεί την Μ. Πέμπτη και σε περίπτωση τιμωρίας, θα παίξει στο πρώτο ματς, αλλά θα χάσει την επόμενη εβδομάδα τη ρεβάνς στην Τούμπα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter