Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Με το ερώτημα της απόλυσης

Πειθαρχικό στην ΕΡΤ για το περίφημο… καζανάκι (Video)

Με το ερώτημα της απόλυσης παραπέμπεται σε απολογία μόνιμος υπάλληλος της ΕΡΤ για το γνωστό επεισόδιο με το… καζανάκι, κατά τη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της μετάδοσης ακούστηκε ξαφνικά η φράστη: «Τουαλέτα πού έχει;», η οποία στη συνέχεια «συνοδεύτηκε» με τον γνωστό σε όλους ήχο από ένα καζανάκι, καθώς, όπως φαίνεται, υπήρξε κάποιο ζήτημα με το μικρόφωνου του δημοσιογράφου που επισκέφθηκε την τουαλέτα.

Κατόπιν αυτών, σύμφωνα με το typologies.gr, μόνιμος υπάλληλος της ΕΡΤ κλήθηκε, με το ερώτημα της απόλυσης, στο Πειθαρχικό της Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έλεγχο που έγινε υπάρχει αμφιβολία για την εγκυρότητα του πτυχίου του που κατέθεσε προκειμένου να προσληφθεί στην εταιρεία. Επίσης στο Πειθαρχικό της ΕΡΤ καλούνται οι 4 εργαζόμενοι για το επεισόδιο με την αναζήτηση της τουαλέτας κατά τη διάρκεια αθλητικής μετάδοσης και τον ήχο από το καζανάκι που ακολούθησε.

Ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση διοίκηση της ΕΡΤ, δεν επιλέγει τη μέθοδο της ΕΔΕ, αλλά της απευθείας κλήσης στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να ελέγξει τις ευθύνες των εργαζομένων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.