Πελατειακό κράτος: Ο Βασίλης Διγαλάκης διορίζει στο γραφείο του τον πρωταγωνιστή του προεκλογικού του spot (Video)

Πελατειακό κράτος: Ο Βασίλης Διγαλάκης διορίζει στο γραφείο του τον πρωταγωνιστή του προεκλογικού του spot (Video)

Η σκηνή του προεκλογικού spot του Βασίλη Διγαλάκη, νυν υφυπουργού Παιδείας ήταν συγκινητική.

Ένα νέο παιδί αφήνει το σπίτι, τους γονείς του και τη χώρα του με πλοίο (ο βουλευτής είναι της εκλογικής περιφέρειας Χανίων) για να ξενιτευθεί αφού «τα τελευταία χρόνια πάνω από μισό εκατομμύριο νέοι άνθρωποι εγκατέλειψαν τη χώρα».

Αυτή είναι η σκηνή του προεκλογικού spot του Βασίλη Διγαλάκη που βέβαια δεν μας λέει πως τα μνημόνια ήρθαν και με ευθύνη του κόμματός του, και του επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια, ένα χρόνο μετά θα μπορούσε να κάνει ένα spot ο κ. Διαγαλάκης πως ο νέος αυτός (που ωστόσο δεν έφυγε από τη χώρα και ήταν στέλεχος της ΔΑΠ) τοποθετήθηκε στο πολιτικό του γραφείο.

Μπορεί ο πρωθυπουργός να είχε δηλώσει στο Ζάγκρεπ πως «η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από ανθρώπους με ικανότητες που είναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψουν στη χώρα αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες» αλλά προφανώς οι πολιτευτές της ΝΔ προτιμούν ποιο ευθεία γραμμή για τα δικά τους παιδιά!

Όπως αναφέρει το voiceofgortys.org ο συγκεκριμένος νέος, είναι στέλεχος της ΔΑΠ και φοιτητής του Ιδρύματος που διετέλεσε πρύτανης ο εν λόγω βουλευτής, αλλά και πλέον διορισμένος μετακλητός διοικητικός υπάλληλος στο γραφείο του υφυπουργού. (ΦΕΚ 3009/τ.Β’/25.7.2019).

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο στέλεχος της ΔΑΠ υποστηρίζει συνεχώς μέσω των αναρτήσεών του τον υφυπουργό Παιδείας.

Αν κάποιος ωστόσο περιμένει την Ανάπτυξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη για να επιστρέψει στη χώρα, ίσως καθυστερήσει αρκετά χρόνια.

Ο συντομότερος δρόμος είναι μέσω του κόμματος και τις χιλιάδες μετακλητούς υπαλλήλους…

Κάποτε το λέγαμε πελατειακό κράτος…

Πληροφορίες: voiceofgortys.org

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter