Πέλκας: Παιδικό όνειρο ο τίτλος με τον ΠΑΟΚ

Πέλκας: Παιδικό όνειρο ο τίτλος με τον ΠΑΟΚ

H νύχτα είναι μεγάλη για τη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή σε μία φαντασμαγορική τελετή και ο Δημήτρης Πέλκας αναφέρθηκε σε ένα παιδικό του όνειρο.

 «Είμαι στην ομάδα από τα 13 μου χρόνια, πραγματικά μισή ζωή, αλλά στην ουσία ολόκληρη, αφού είμαι εδώ όλη μέρα, περνάω τον περισσότερο μου χρόνο εδώ. Είναι όνειρο ζωής από μικρό παιδί το να πάρω πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και να δώσω χαρά σ’ αυτόν τον κόσμο», δήλωσε ο διεθνής μέσος, ο οποίος μίλησε και για τις στιγμές που έζησε πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Όταν φύγαμε από το ξενοδοχείο σήμερα, αυτό που είδα στα πρόσωπα του κόσμου, ήταν ότι περίμεναν να τους δώσουμε τη χαρά… Παίρνουμε δύναμη απ’ όλους αυτούς και είναι πραγματικά απίστευτο! Θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στους δικούς μου ανθρώπους, που είναι μαζί μου συνέχεια, σε όλες τις στιγμές εκτός ποδοσφαίρου».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, στις δηλώσεις του στάθηκε στη… τρέλα: «Είναι οι πιο τρελοί, μια τρελή παρέα και η καλύτερη που θα μπορούσα να έχω. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Η πορεία που κάναμε είναι φοβερή, το άξιζαν όλοι αυτό. Είναι από τα μυστικά της επιτυχίας, όπως και οι εμπειρία που είχαν μερικά παιδιά, ο προπονητής αλλά και η διοίκηση που μας στηρίζει για να τα πετύχουμε όλα αυτά.

Θυμήθηκα την πρώτη μου στιγμή στην Τούμπα αλλά και όλες αυτές που έχω περάσει εδώ. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στην οικογένειά μου, σε όλα τα παιδιά εδώ στην ομάδα, στους προπονητές, στους φροντιστές, στους γιατρούς, σε όλους στην ομάδα και φυσικά στην οικογένεια Σαββίδη».

Η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα και τα μεγάφωνα του γηπέδου έπαιζαν το «We are the champions». Η Θεσσαλονίκη ήταν μία… μεθυσμένη πολιτεία και ζούσε ιστορικές στιγμές. Ο ΠΑΟΚ περίμενε 34 ολόκληρα χρόνια για να στεφθεί πρωταθλητής.

Από τη φιέστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο διοικητικός ηγέτης του Δικέφαλου, ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει δαπανήσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, αλλά έφερε την ομάδα στην κορυφή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter