Πέμπτη 18 Μαίου ψηφίζεται στην Βουλή η συμφωνία με τους δανειστές

Το νομοσχέδιο θα συζητηθεί Δευτέρα και Τρίτη στις συναρμόδιες διαρκείς επιτροπές της Βουλής. Την Πέμπτη 18 Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η ψήφιση του νομοσχεδίου που αποτυπώνει την συμφωνία με τους δανειστές.

Σύμφωνα με όσα προγραμματίστηκαν στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, το νομοσχέδιο θα συζητηθεί από τις 4 συναρμόδιες διαρκείς επιτροπές της Βουλής (Οικονομικών, Κοινωνικών Υποθέσεων, Παραγωγής – Εμπορίου, Δ.Διοίκησης) την Δευτέρα και την Τρίτη.

Στην συνέχεια θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση την Τετάρτη 17 Μαίου. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη. Θεωρείται βέβαιο ότι για την αρχή και τα άρθρα του νομοσχεδίου θα πραγματοποιηθεί ονομαστική ψηφοφορία, είτε αυτή προκληθεί από την αντιπολίτευση είτε από την κυβέρνηση.​

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.