Πεντάσφαιρος ο Παναιτωλικός, σκόρπισε τον Πανιώνιο με 5-0

Πεντάσφαιρος ο Παναιτωλικός, σκόρπισε τον Πανιώνιο με 5-0

Eνας καταπληκτικός Παναιτωλικός στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση, συνέτριψε τον πανιώνιο με 5-0 κι έβαλε πλώρη για την… Ευρώπη!

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, με αυτή τη νίκη, ξεπέρασε στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό και μπήκε για τα καλά στο κόλπο των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, καθώς βρίσκεται μόλις τέσσερις πόντους πίσω από τον 5ο της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, Αρη…

Ο Παναιτωλικός μετέτρεψε από νωρίς το παιχνίδι, σε παράσταση για έναν ρόλο. Στο 6’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μάζουρεκ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μανοϊλοβιτς έκανε λάθος έξοδο και ο Άργκους με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 20’ ο Μανά έκλεψε από τον Κότσιτς, έδωσε στον Μπάιροβιτς που έγραψε το 2-0. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι Ντουρμισάι, Μανθάτης δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τον Παναιτωλικό να εκμεταλλευτεί τα πολλά κενά των φιλοξενουμένουν κι έτσι στο 41’ έγινε το 3-0. Ο Μαρινάκης βρήκε τον Μάζουρεκ στην περιοχή και ο Αργεντινός με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Στο β’ μέρος είχαμε το ίδιο σκηνικό. Ο Παναιτωλικός έβρισκε δίχτυα ότι ώρα ήθελε και στο 49’ ο Μανά γύρισε στην περιοχή, ο Σταυρόπουλος γλίστρησε και έδωσε την ευκαιρία στον Μάζουρεκ να κάνει το 4-0. Στο 59’ αποβλήθηκε ο Κότσιτς με δεύτερη κίτρινη και στο 73’ ο Γουίλιαν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0, που έβαλε τους Νεοσμυρνιώτες σε περιπέτειες…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας (73? Γκούγκα), Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Μαρινάκης, Ντίας, Μπαίροβιτς (62? Μάρκος Πάουλο), Μανά, Ουίλιαν, Μάζουρεκ (75? Βασιλούδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανόιλοβιτς (53? Μάλερμπι), Σταυρόπουλος (52? Μπανανά), Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς, Μανθάτης, Άρτσε (66? Ρέντζας), Μπουμάλ, Ντουρμισάι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter