Πέντε επιθέσεις με πέτρες και αεροβόλα σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Πέντε επιθέσεις με πέτρες και αεροβόλα σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Ολοένα και αυξάνονται οι επιθέσεις με πέτρες και αεροβόλα κατά λεωφορείων στην Αθήνα.

Από το περασμένο Σάββατο έχουν σημειωθεί πέντε περιστατικά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνθρωπος και να σημειωθούν υλικές ζημιές στα λεωφορεία.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου οδηγών ΟΑΣΑ, Κωνσταντίνος Σιορίκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξέφρασε την ανησυχία του, αναφερόμενος στις επιθέσεις κατά των λεωφορείων που έχουν σημειωθεί από το Σάββατο μέχρι και χθες τη νύχτα.

Πρόσθεσε πως θα επιδιωχθεί σύσκεψη του ΟΑΣΑ με την αστυνομία για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά. 

Εκτίμησε ότι τα άτομα που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες είτε είναι ανήλικοι είτε κάποιο άτομο που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. 

Επίθεση με αεροβόλο

Συγκεκριμένα επίθεση, πιθανότατα με αεροβόλο όπλο, πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 21.00 χθές το βράδυ στο λεωφορείο (Α2) που βρισκόταν στη στάση Εφέσσου επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Αγίου Σώστη με αποτέλεσμα μία επιβάτης να τραυματιστεί ελαφρά

Νωρίτερα, στις 19.00, επίθεση με πέτρες είχαν προκαλέσει άγνωστοι σε ένα ακόμη λεωφορείο (Γ10) στους Αγίους Αναργύρους προκαλώντας ζημιές. Εδώ και δυο εβδομάδες έχουν σημειωθεί 14 επιθέσεις σε λεωφορεία.

Παράλληλα λόγω των πολλαπλών περιστατικών στην περιοχή του Καματερού, έχει διακοπεί για αυτό το διάστημα το δρομολόγιο Ανθούπολη-Καματερό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter