Πέντε νέες καταγγελίες για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Πέντε νέες καταγγελίες για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Ακόμα πέντε γυναίκες που δεν σχετίζονται μεταξύ τους κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργου Γιαννόπουλου και καταγγέλλουν πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά τον 69χρονο, όταν εκείνες ήταν ανήλικες στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες, οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος των πέντε γυναικών, Παν. Παπαϊωάννου, επισημαίνοντας ότι «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πέντε γυναίκες αναφέρουν και άλλα ονόματα κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας.

Όπως αποκάλυψε το documentonews.gr η πρωτοβάθμια δίκη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών διεξήχθη τον Απρίλιο του 2019 και ο κατηγορούμενος κρίθηκε κατά πλειοψηφία 5-2 ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, σύμφωνα με το αρ. 339 του Π.Κ. και του επεβλήθη, ποινή κάθειρξης 12 ετών, χωρίς ελαφρυντικά.

Ο 69χρονος, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο πλησιέστερο στην κατοικία του Α.Τ. δύο φορές τον μήνα.

Διαβάστε επίσης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter