Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη Florence Welch

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη Florence Welch

Οι Florence + the Machine θα είναι αύριο headliners στο Ejekt Festival.

Ένα εικοσιτετράωρο μας χωρίζει από την επιστροφή των Florence + the Machine στην Ελλάδα, οι οποίοι αύριο Κυριακή 2 Ιουλίου θα είναι οι headliners του φετινού Eject Festival. Τέσσερα χρόνια μετά το θριαμβευτικό sold out τριήμερο τον Σεπτέβριο του 2019 σε Ηρώδειο και κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου, η παρέα της Florence Welch θα ανέβει στη σκηνή της πλατείας Νερού στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Dance Fever Tour» για να διηγηθεί ιστορίες για την αγάπη, την απώλεια και άλλες που εγείρουν ζητήματα ηθικής. Εκφραστική αιχμή του δόρατος η σαγηνευτική φωνή και το ταλέντο της Florence, η οποία εκτός από τη δουλειά της με το γκρουπ έχει συμμετάσχει και έχει γράψει τραγούδια και για άλλους καλλιτέχνες. Αυτό βέβαια είναι λίγο πολύ γνωστό. Υπάρχουν όμως και κάποια λιγότερο ή καθόλου γνωστά πράγματα για τη χαρισματική Βρετανίδα μουσικό τα οποία βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε: 

  1. Ο φόβος για τα αεροπλάνα και η αγοραφοβία

Όπως όλοι οι σταρ, η Florence Welch ξοδεύει πολύ χρόνο ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για τις ανάγκες κάθε περιοδείας. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι τα ταξίδια με το αεροπλάνο δεν είναι το… καλύτερό της. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Rolling Stone τον Νοέμβριο του 2018, η Florence εξομολογήθηκε ότι σε πολλές πτήσεις ζήτησε να κρατήσει το χέρι κάποιας αεροσυνοδού επειδή ήταν τρομοκρατημένη από τις αναταράξεις. «Υπήρξαν τόσες πολλές ευγενικές αεροσυνοδοί που μου κρατούσαν το χέρι κατά τη διάρκεια των αναταράξεων και έπρεπε να τους γράψω γράμματα μόνο και μόνο για να τις ευχαριστήσω». Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι όταν επιστρέφει από την περιοδεία καταλαμβάνεται από αγοραφοβία. Παρά το γεγονός ότι εκτίθεμαι μπροστά σε τόσο κόσμο όταν βγαίνω στο δρόμο και ένα άτομο με κοιτάζει δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ και γίνομαι αρκετά νευρική.

  1. Η δυσλεξία

Όταν ήταν νεότερη, η Florence διαγνώστηκε με δυσλεξία. Παρόλα αυτά ήταν πάντα μανιώδης αναγνώστρια και έχει μια λέσχη βιβλίου που ονομάζεται Between Two Books. Είχε επίσης μια πάθηση που ονομάζεται δυσπραξία, η οποία επηρεάζει τον συντονισμό και άλλες γνωστικές της δεξιότητες.

  1. Η τρέλα της με τη μόδα

Η τραγουδίστρια των Florence + The Machine έχει ένα εκλεκτικό στυλ μόδας που αντανακλά το καλλιτεχνικό της υπόβαθρο. Εχει μια μοναδική ικανότητα να παντρεύει το vintage με το μοντέρνο, συχνά με έντονα χρώματα και μοναδικά μοτίβα. Συχνά φοράει κομμάτια από τη δική της συλλογή ρούχων, η οποία είναι εμπνευσμένη από την αγάπη της για την τέχνη και τη μόδα. Το στυλ της περιγράφεται συχνά ως «bohemian chic» και συχνά συνδυάζει τα σύνολά της με ξεχωριστά κοσμήματα και αξεσουάρ.

  1. Η σχέση της με τον οίκο Gucci και τα αρώματα

Σε συνέχεια της αγάπης της για τη μόδα, η Florence έγινε το 2019 πρέσβειρα του οίκου Gucci και συνεργάστηκε με την εταιρεία σε μια καμπάνια προώθησης κοσμημάτων, ενώ το 2020 έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο άρωμα της Gucci «Gucci Bloom». Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι η ίδια δεν δηλώνει φανατική οπαδός των αποσμητικών. Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι της αρέσει η μυρωδιά του ιδρώτα και προτιμά ένα πιο φυσικό άρωμα από τη μυρωδιά του αποσμητικού.

  1. Η πορεία από τα κλαμπ στις αρένες

Όταν οι Florence + the Machine άρχισαν να παίζουν για πρώτη φορά, εμφανίζονταν σε μικρούς χώρους του Λονδίνου. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα τα μέλη της μπάντας δεν εμφανίζονταν στις συναυλίες κι έτσι η Florence ανέβαινε μόνη της στη σκηνή και τραγουδούσε ακαπέλα. Η δυνατή φωνή της και οι σαγηνευτικές μελωδίες της απέκτησαν γρήγορα πιστούς θαυμαστές και σύντομα βρέθηκε να δίνει sold out συναυλίες σε πολύ μεγαλύτερους χώρους.

INFO

Η προσθήκη των αγαπημένων του ελληνικού κοινού Editors δημιουργεί ένα ονειρεμένο line up στο φετινό Ejekt Festival, το οποίο συμπληρώνουν οι Αμερικανίδες Warpaint, οι Βρετανοί Goat Girl και οι δικοί μας Royal Arch. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter