Πέντε προτάσεις για μία (μητσοτακική) Δημοκρατία

Πέντε προτάσεις για μία (μητσοτακική) Δημοκρατία

Άρθρο 1. Όποιος αποκαλύπτει σκάνδαλο που να θίγει το καθεστώς, μέσα κατευθείαν. Ο Βαξεβάνης φυλακή, τι εισαγγελείς και ξενερωσιές είναι αυτές; Και η Παπαδάκου το ίδιο. Οι υπουργοί είναι Ιερές Αγελάδες. Οι πολίτες αγελάδες σκέτο. Και οι αγελάδες δε χρειάζονται ενημέρωση.

Άρθρο 2. Όποιος τολμάει να γράψει ή να πει κατά του καθεστώτος, φυλακή κι αυτός. Και η Ακρίτα, και ο Κραουνάκης, και ο Ζαραλίκος. Και ο Δάντης; Ειδικά γι’ αυτόν, επαναφορά της θανατικής ποινής. Δε θα παίζουμε εδώ με τη χώρα. Είμαστε κράτος τουριστικό και οποιαδήποτε -έστω λεκτική- αποσταθεροποίηση βλάπτει την οικονομία μας.

Άρθρο 3. Να ανευρεθούν όλα τα προσωπικά δεδομένα των 50.000 αντικαθεστωτικών που έγραψαν χυδαίους στίχους για τον Ηγέτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να εντοπιστούν και να εξοριστούν. Σεβασμός στον Ηγέτη που μας οδηγεί στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση.

Άρθρο 4. Απαγορεύεται η δημόσια αναφορά των λέξεων «νεκροί», «θύματα», «απώλειες» λόγω κόβιντ. Αντικαθίστανται από τη φράση «ηρωικώς πεσόντες» για την εθνική μας οικονομία.

Άρθρο 5. Να μην ξαναγίνουν εκλογές. Περιττά έξοδα που πλήττουν την οικονομία. Γνωρίζουμε τη νίκη του Ηγέτη από τις δημοσκοπήσεις. Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί συντόμως, τα ΜΜΕ θα ανακοινώσουν ότι ψηφίσατε και ότι ξαναβγήκε.

Οι παραπάνω προτάσεις τίθενται σε δημόσια διαβούλευση από τώρα έως τώρα (λυπούμαστε, ο χρόνος έληξε) και θα τεθούν σε ισχύ με νέο διάγγελμα του Ηγέτη, όποτε γουστάρει και το στείλει από τον τόπο των διακοπών του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter