Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Πέντε χρόνια φυλάκιση στην Τζούλια Αλεξανδράτου

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με αναστολή, καταδικάστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου, κατηγορούμενη για φοροδιαφυγή για την πρώτη αισθησιακή ταινία που γύρισε.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Espresso, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ είχαν καλέσει για εξηγήσεις την Τζούλια Αλεξανδράτου και την εταιρεία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη, οι οποίοι αρχικά ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για «διαρροή» προσωπικών στιγμών.

Ο Σειρηνάκης όμως προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την Αλεξανδράτου, για το ποσό των 150.000 ευρώ.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκδικάστηκε τη Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, απούσης της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα φοροδιαφυγής. Από την πλευρά τους, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν ότι η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση για την αμοιβή της, ενώ ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ο οποίος εμφανίστηκε ως μάρτυρας, ήταν νόμιμος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.