Πέντε χρόνια σχεδιαζόταν το διπλό φονικό στην Κύπρο

Πέντε χρόνια σχεδιαζόταν το διπλό φονικό στην Κύπρο

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στο Στροβόλου Κύπρου. Νωρίτερα σήμερα, ο 33χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, οδηγήθηκε στο δικαστήριο

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ο συλληφθείς, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές, τονίζοντας πως έχει αρκετές πληροφορίες για την υπόθεση. 

Αρχικά, ισχυρίστηκε πως υπάρχει κίνητρο το οποίο ο ίδιος γνωρίζει και πως, η δολοφονία σχεδιαζόταν εδώ και πέντε χρόνια. Παράλληλα κατέθεσε πως γνωρίζει τον ηθικό αυτουργό και πως είναι πρόθυμος να αποκαλύψει τα πάντα στις κυπριακές Αρχές. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος είναι σεσημασμένος για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών ενώ μία ημέρα πριν το διπλό φονικό εθεάθη κοντά στο σπίτι των θυμάτων.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 33χρονος είναι: φόνος εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, ληστεία, απαγωγή, διάρρηξη, κατοχή διαρρηκτικών οργάνων και αυτουργία. 

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία του ανήκουν, όπως έδειξε η εξέταση DNA. Άγνωστο παραμένει ακόμα το που είναι το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες κυπριακών ΜΜΕ, αφού δολοφόνησε τους γονείς του 15χρονου, ο δράστης πήγε στο δωμάτιο του παιδιού όπου και φέρεται να του είπε: «Σκότωσα τους γονείς σου, που είναι τα λεφτά;». Με την απειλή μαχαιριού τον πήρε στην κουζίνα και σύμφωνα με το ανήλικο αγόρι του είπε «έχω κι εγώ γιο. Δεν θα σου κάνω κακό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter