Πεντέλη: Κάτοικοι μαζεύουν λεφτά για να νοικιάσουν μπουλντόζα για να καθαριστούν οι δρόμοι

Πεντέλη: Κάτοικοι μαζεύουν λεφτά για να νοικιάσουν μπουλντόζα για να καθαριστούν οι δρόμοι

Πολλά είναι τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Ελπίδα που έπληξε με σφοδρές χιονοπτώσεις την Αττική, ενώ εγκλώβισε και χιλιάδες πολίτες στα αυτοκίνητα τους στην Αττική οδό.

Σε πολλές γειτονιές της Αθήνας κυρίως των Βορείων Προαστίων οι ποσότητες χιονιού είναι μεγάλες και οι κάτοικοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους καθώς οι δρόμοι είναι πραγματικά παγοδρόμια και οι κάτοικοι αναγκάζονται να βάζουν λεφτά από την τσέπη τους για να νοικιάσουν μπουλντόζα, που θα απομακρύνει τα χιόνια.

Όπως αποκάλυψε κάτοικος της Πεντέλης στο MEGA, ο ίδιος μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής βάζουν ρεφενέ χρήματα για να καθαριστούν οι δρόμοι.

«Αν και είμαστε συνηθισμένοι, πάντα ο δήμος είχε την υποδομή να ανοίγει τους δρόμους. Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρούνται αρρυθμίες στο κομμάτι αυτό του δήμου, δε γνωρίζω γιατί. Η Πεντέλη σε αυτά τα θέματα, όπως και στις φωτιές το καλοκαίρι, ήταν δήμος – πρότυπο. Το χιόνι ήταν πολύ, αλλά εμείς τέτοιο χιόνι έχουμε δει και άλλες φορές», είπε ο κ. Ηλίας.

«Μαζέψαμε από 5-10 ευρώ, όσα μπορούσε ο καθένας, κάποιος γείτονας είχε γνωστό που ήταν εργολάβος και ήρθε ο άνθρωπος και μας εξυπηρέτησε», πρόσθεσε.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter