Πένθος στην Bundesliga: Πέθανε ο πατέρας του Γκέντνερ την ώρα του αγώνα

Πένθος στην Bundesliga: Πέθανε ο πατέρας του Γκέντνερ την ώρα του αγώνα

Σοκ έχει προκαλέσει στο γερμανικό ποδόσφαιρο ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του αρχηγού της Στουγκάρδης, Κρίστιαν Γκέντνερ, μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα της 15ης αγωνιστικής με την Χέρτα Βερολίνου.

Ο πατέρας του έμπειρου παίκτη κατέρρευσε ξαφνικά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών που έσπευσαν αμέσως στις εξέδρες δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι ο Γκέντνερ, ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο νικητήριο γκολ της ομάδας του (η Στουτγκάρδη επικράτησε με 2-1), προέβη κανονικά σε δηλώσεις μετά τον αγώνα μη γνωρίζοντας απολύτως τίποτα για τον θάνατο του πατέρα του, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε αργότερα!

«Η Στουτγάρδη πενθεί τον θάνατο του πατέρα του αρχηγού της ομάδας Κρίστιαν Γκέντνερ, Χέρμπερτ Γκέντνερ, που πέθανε στο γήπεδο μετά το εντός έδρας ματς της Στουτγάρδης κόντρα στη Χέρτα. Ολόκληρος ο σύλλογος στέκεται στο πλευρό και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γκέντνερ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύσσωμο το γερμανικό ποδόσφαιρο, ομάδες, παίκτες και διοικούντες, απέστειλαν τα συλλυπητήριά τους στον ποδοσφαιριστή για την αιφνίδια απώλεια.

Με ανάρτησή της στο twitter η Χέρτα, μεταξύ άλλων πολλών ομάδων και αθλητών, έστειλε στον Γκέντνερ τα συλλυπητήρια της για την ξαφνική απώλεια. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter