Πένθος στο πόλο, σκοτώθηκε ο Αδαμάντιος Μαντής

Πένθος στο πόλο, σκοτώθηκε ο Αδαμάντιος Μαντής

Bαρύτατο πένθος σκόρπισε στην οικογένεια της υδατοσφαίρισης και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό ο τραγικός θάνατος του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή. Ο 21χρονος τερματοφύλακας ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και αγωνιζόταν στο Ναυτικό Όμιλο Χίου.

«Σκοτείνιασε η μέρα από την τραγική απώλεια», θρήνησε με ανάρτησή του στο Twitter o γενικός γραμματέας Αθλητισμού και επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο Μαντής τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο δυστύχημα αργά τη νύχτα στη λεωφόρο Ποσειδώνος και ξεψύχησε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του για να διορθώσει κάποια βλάβη.

“Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε”, είπε ο προπονητής του Μαντή στη Χίο, Γιώργος Ντόσκας. “Ήταν ένα παιδί που σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή με τον χαρακτήρα του. Είμαι συγκλονισμένος δεν ξέρω τι να πω αυτές τις ώρες. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Ο άμοιρος νέος ήταν ο γκολκήπερ της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νεότητας το 2015 στο Μπακού, όπου μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά. Φέτος αγωνιζόταν βασικός στον Ν.Ο. Χίου, αλλά είχε μείνει στην Αθήνα μετά τον χθεσινό αγώνα της ομάδας του με τη Βουλιαγμένη.

Είχε αγωνιστεί επίσης στη Γλυφαδα, στον Πανιώνιο, στο Παλαιό Φάληρο και στον Υδραϊκό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter