Πέραμα- Δολοφονία Σαμπάνη: Ηχητικό αποκαλύπτει ότι η ΕΛΑΣ ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είχε σκοτωθεί ο οδηγός

Πέραμα- Δολοφονία Σαμπάνη: Ηχητικό αποκαλύπτει ότι η ΕΛΑΣ ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είχε σκοτωθεί ο οδηγός

Μια εξαιρετικά σημαντική αποκάλυψη η οποία ανατρέπει την υπερασπιστική γραμμή των αστυνομικών κατηγορούμενων  για  τον θάνατο του Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα από αστυνομικά πυρά στις 22 Οκτωβρίου του 2021 ήρθε στη δημοσιότητα, από το omniatv.com.

Συγκεκριμένα πρόκειται για βίντεο το οποίο είχε δημοσιεύσει η Εφημερίδα των Συντακτών και επεξεργάστηκε το omniatv, στο οποίο –αφού« καθαρίστηκε» ο ήχος-ακούγονται τα όσα λένε οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο της δολοφονίας του Ν. Σαμπάνη, αποδεικνύοντας έτσι πως ήξεραν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε φύγει.

Αναλυτικά όπως ακούγεται από τους διαλόγους μεταξύ των αστυνομικών που καταγράφηκαν σε ένα από τα βίντεο που τραβήχτηκαν με κινητό τηλέφωνο κοντά στο σημείο της δολοφονίας και ένας από τους αστυνομικούς λέει «ο ένας έφυγε» και συμπληρώνει «ο οδηγός έφυγε», αναφερόμενος στον ανήλικο που οδηγούσε το όχημα και που κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας από τον καταιγισμό πυροβολισμών των οργάνων της τάξης.

Το στοιχείο αυτό διαψεύδει επίσης την συμπληρωματική κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου, ο οποίος ψευδώς ισχυρίστηκε ότι ο νεκρός ήταν ο οδηγός. Επιβεβαιώνει όμως την κατάθεση άλλου μάρτυρα που αναφέρει ότι περίοικοι που είδαν το περιστατικό έλεγαν πως αυτός που διέφυγε ήταν ο οδηγός.

Καθίσταται έτσι ακόμα πιο διαφανής η σκηνοθεσία εκ μέρους των αστυνομικών, δραστών της δολοφονίας, ενός σεναρίου συγκάλυψης της δολοφονίας του Νίκου Σαμπάνη με εντελώς πλαστά στοιχεία: ο «20χρονος οδηγός» που δεν ήταν ούτε 20χρονος, ούτε οδηγός, οι «πυροβολισμοί στα λάστιχα» που ήταν σφαίρες στο ψαχνό, τα «καλυμμένα χαρακτηριστικά» που δεν ήταν καλυμμένα και τα γνώριζαν από την πρώτη στιγμή οι δράστες αστυνομικοί.

Πηγή: omniatv.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter