Πέραμα: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον ανακριτή ο 14χρονος – «Βάλαμε τα χέρια ψηλά και μας πυροβολούσαν» (Video)

Πέραμα: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον ανακριτή ο 14χρονος – «Βάλαμε τα χέρια ψηλά και μας πυροβολούσαν» (Video)
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Παρουσιάστηκε στα Δικαστήρια Πειραιά σήμερα Τετάρτη ο 14χρονος που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που καταδίωκαν οι αστυνομικοί στο Πέραμα.

Ο 14χρονος που ενεπλάκη στην αιματηρή συμπλοκή όπου ο 18χρονος Νίκος Σαμπάνης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, εμφανίστηκε στα δικαστήρια Πειραιά ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η απολογία των επτά αστυνομικών.

Ο 14χρονος δήλωσε ότι «αυτοί άφησαν τα μηχανάκια κάτω και μας πυροβόλησαν», ενώ διευκρίνισε πως εκείνος οδηγούσε. Όπως πρόσθεσε, «μόλις σταματήσαμε, βάλαμε τα χέρια ψηλά και αυτοί μας πυροβολούσαν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είχαν σταματήσει νωρίτερα γιατί «φοβηθήκαμε μην μας σκοτώσουν» και συμπληρώνει ότι είχαν κλέψει το αμάξι και «μόνο αυτό».

«Εγώ οδηγούσα. Μόλις σταματήσαμε, βάλαμε τα χέρια ψηλά και μας πυροβόλησαν. Πυροβόλησαν τον φίλο μου. Στο Αιγάλεω δεν σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε ότι θα μας σκοτώσουν επειδή είχαμε κλέψει το αυτοκίνητο. Πρώτα μας πυροβόλησαν και μετά έκανα όπισθεν. Μόλις πυροβολήσαν, έκανα μανούβρα για να φύγουμε. Δεν ήταν πάνω στις μηχανές οι αστυνομικοί. […] Δεν είχαμε όπλα, τίποτα. Όταν βγήκα και έτρεχα να φύγω, με πυροβόλησαν πίσω μου, αλλά πήγαν στον τοίχο. Δύο μηχανές χτύπησα αλλά δεν είχαν αναβάτη, τις είχαν πετάξει κάτω…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter