Πέρασαν οι Καβς, 2-2 οι Μπακς

Πέρασαν οι Καβς, 2-2 οι Μπακς

Κλείνουν οι θέσεις για τους “8” του ΝΒΑ

Οι πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς εγιναν η πρώτη ομάδα που έπιασε θέση στα προημιτελικά του ΝΒΑ, με το εμφατικό 4-0 επί των Ιντιάνα Πέισερς. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (33π) πρωταγωνίστησε στο αποψινό 106-102 στην Ιντιανάπολις, αφού πέτυχε καθοριστικό τρίποντο και αμέσως μετά έκλεψε την μπάλα μόλις οι γηπεδούχοι Πέισερς πήραν το προβάδισμα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο καλούνται να αλώσουν ξανά το Τορόντο αν θέλουν να προχωρήσουν, αφού οι φιλοξενούμενοι Ράπτορς κέρδισαν το 4ο ματς με 87-76 (ΝτεΡόζαν 33π), ισοφάρισαν σε 2-2 και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας, υποχρεώνοντας τον Έλληνα σούπερ σταρ στη χειρότερη φετινή του εμφάνιση: 14 πόντοι, 6/19 σουτ, 2/4 βολές, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες, 7 λάθη. Ο 5ος αγώνας θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τρίτης σε καναδικό έδαφος και ο 6ος τη νύχτα της Πέμπτης στο Μιλγουόκι.

Σε απόσταση ενός βήματος από τους «8» βρίσκονται και οι ηττημένοι των περυσινών τελικών Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μετά το 3-0 επί των Μπλέιζερς (119-113 μέσα στο Πόρτλαντ, με 34π του Στεφ Κάρι). Ωστόσο, έχασαν τον προπονητή τους, Στιβ Κερ, ο οποίος υποφέρει από μυστηριώδη ασθένεια και θα απουσιάσει από το πόστο του μέχρι νεωτέρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter