Πέρασε με τις ψήφους της ΝΔ το νέο ασφαλιστικό

Πέρασε με τις ψήφους της ΝΔ το νέο ασφαλιστικό

Νόμο του Κράτους αποτελεί το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο καθώς υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής. Στην ονομαστική ψηφοφορία «ναι» είπαν μόνο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ενώ καταψηφίστηκε από το σύνολο της αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, υπερψηφίστηκε από 158 βουλευτές και καταψηφίστηκε από 141 βουλευτές σε σύνολο 299 βουλευτών.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: «Κυβέρνηση σε αποδρομή και Μητσοτάκης σε βέρτιγκο» – «Καταργήσατε τη 13η σύνταξη για να ιδιωτικοποιήσετε το επικουρικό»

Υπέρ του σχεδίου νόμου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ ενώ το καταψήφισαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης. Με ευρύτερη πλειοψηφία επίσης ψηφίσθηκαν και οι δύο υπουργικές τροπολογίες που είχαν κατατεθεί από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το νομοσχέδιο που ψηφίζει η κυβέρνηση «συνιστά ύβρη και εξυπηρετεί συμφέροντα. Πρόσθεσε πως όσο κι αν προσπαθήσει ο κ. Μητσοτάκης να κρύψει και να μασκαρέψει αυτήν την ολοφάνερη αλήθεια δεν θα έχει καμία πιθανότητα να αποφύγει το μοιραίο.

Η πτώση του θα είναι μοιραία και απότομη και η πρόσκρουση με πάταγο». Εξ αυτού του λόγου δεσμεύτηκε πως την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το «έκτρωμα» αυτό θα ξηλωθεί όπως επίσης το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, το πτωχευτικό και οι ρυθμίσεις για την σφαγή των εισακτέων στα πανεπιστήμια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter