Πέρασε τη Νάπολι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ο Αντσελότι και απολύθηκε!

Πέρασε τη Νάπολι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ο Αντσελότι και απολύθηκε!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου έληξε χθες (10/11) λίγα λεπτά μετά τη νίκη- πρόκριση της Νάπολι στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

O Κάρλος Αντσελότι απολύθηκε από την ομάδα του ιταλικού νότου εξ αιτίας της μεγάλης κόντρας του με τον ιδιοκτήτη της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η ιταλική ομάδα θα ανακοινώσει σήμερα (11/12) την πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο ως αντικαταστάτη του Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ και της Μίλαν θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου αντι συνολικού ποσού των 3.000.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικό της κόντρα των δυο αντρών ήταν το γεγονός ότι μετά την σαββατιάτικη ισοπαλία της Νάπολι στο Ούντινε με την Ουντινέζε, ο Λαουρέντις συναντήθηκε με τον Γκατούζο, γεγονός που εξόργισε τον Αντσελότι ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γκενκ, όπου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ένας προπονητής πρέπει να έχει πάντα έτοιμη τη βαλίτσα του».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter