Περήφανος δίπλα στις κόρες του ο Σιλβέστερ Σταλόνε

Περήφανος δίπλα στις κόρες του ο Σιλβέστερ Σταλόνε

Ιδιαιτέρως υπερήφανος είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τις κόρες του Σοφία, Σιστίν και Σκάρλετ. Οι τρεις κόρες του χολιγουντιανού ηθοποιού συμμετείχαν πρόσφατα σε μία φωτογράφιση και ο Σταλόνε βρίσκονταν στο πλευρό τους, απαθανατίζοντας με το κινητό του κάθε στιγμή και κρύβοντας μετά βίας την υπερηφάνεια του.

Μάλιστα για να περιγράψει τα παιδιά του ο Σλάι χρησιμοποίησε μάλλον ένα περίεργο λεξιλόγιο περιγράφοντας τις κόρες του ως «ηφαίστειο», «φωτιά», «σεισμό» και «κεραυνό». Λέξεις που χρησιμοποιούνται συνήθως για να περιγράψουν τις δυνάμεις τις φύσεις, αλλά για τον Σταλόνε είναι οι πιο κατάλληλες για να χαρακτηρίσουν την δυναμική που έχουν οι κόρες του.

Όμως, και τα κορίτσια είναι ενθουσιασμένα και υπερήφανα για τον διάσημο πατέρα τους και μίλησαν στο Harper’s Bazaar για τα πλεονεκτήματα που έχουν ως κόρες του.

Έτσι ανέφεραν για το πόσο ενθουσιασμένες ήταν όταν τον συνόδευσαν στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, αλλά και για το ότι αντάλλαξαν τηλέφωνα και γνώρισαν πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ.

Ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισαν ήταν ο Λίαμ Χεμσγουορθ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Ράιαν Ρέινολντς.

Βέβαια, αναφέρθηκαν και στη σκληρή προετοιμασία που προηγήθηκε της εμφάνισής τους στις Χρυσές Σφαίρες. Για εβδομάδες, είπαν, έπρεπε να μάθουν να περπατούν σωστά κι επιπλέον ο Σταλόνε τις συμβούλεψε να μιλάνε δυνατά και καθαρά στους δημοσιογράφους και να προσέχουν να μην σκοντάψουν και πέσουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter