Περί άλλα Αδωνης τυρβάζει…

Περί άλλα Αδωνης τυρβάζει…

Η θριαμβική εμφάνιση Γεωργιάδη στις προγραμματικές της κυβέρνησης, πριν από έναν μήνα περίπου, είχε ξεκινήσει με την επίκληση του «σωτήριου» ρόλου του στην εξεύρεση λύσης για το μέλλον της μεγάλης αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms. 

Παραλλήλισε μάλιστα τη δική του παρέμβαση με αυτήν της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση σωτηρίας της Μαρινόπουλος. Μόνο που στην περίπτωση αυτή ο Σκλαβενίτης πήρε την επιχείρηση, οι χιλιάδες θέσεις εργασίας διασώθηκαν, ενώ στην περίπτωση της Creta οι 850 εργαζόμενοι δεν έχουν πρώτη ύλη, η αλυσίδα παραγωγής υπολειτουργεί και τα προϊόντα της έχουν εξαφανιστεί από την αγορά, πολύ απλά γιατί δεν παράγονται πλέον. Ενώ όλα δείχνουν ότι το αδιέξοδο είναι εκρηκτικό.

Αλλά ο Αδ. Γεωργιάδης υπέπεσε και σε άλλο αμάρτημα. Αφησε να διαρρεύσουν τα περί πλήρους απελευθέρωσης του ωραρίου των καταστημάτων, των Κυριακών συμπεριλαμβανομένων, για να τα μαζέψει ασθμαίνων μέσα σε λίγες ώρες μετά το άδειασμά του από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Βεβαίως υπάρχει και το Ελληνικό, αλλά μάλλον σε άλλο επίπεδο «λύθηκε» το θέμα, ασχέτως αν ο περί ου ο λόγος προσπαθεί να διεκδικήσει για τον εαυτό του το όποιο μερίδιο δόξας.

Κατά τα λοιπά φωτογραφίζεται καθημερινώς με τους εκπροσώπους και του πιο μικρού εμπορικού συλλόγου ή επιμελητηρίου της επικράτειας βομβαρδίζοντας τα ΜΜΕ με πανομοιότυπα «ενσταντανέ». Βεβαίως ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος έχει την ευθύνη του αναπτυξιακού νομοσχεδίου. Περί αυτού οψόμεθα… Κατά τα άλλα, να θυμίσω ότι στα δύο κρίσιμα επενδυτικά μέτωπα –ιδιωτικοποιήσεις και άμεσες ξένες επενδύσεις– ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να δώσει ευθύς εξαρχής τις αρμοδιότητες αλλού…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter