(Περι)γραφικός ο Νίκος Φίλης

(Περι)γραφικός ο Νίκος Φίλης

Οι επιθέσεις τις οποίες είχε ξεκινήσει αμέσως μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης κατά του Αλέξη Τσίπρα συνεχίστηκαν και την Τρίτη το πρωί από τον ΑΝΤ1ταυτόχρονα με αυτές κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Μετά τις σφοδρές επιθέσεις κατά του πρώην και νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε με έμφαση: «είμαι ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, με βρήκε ο κ. Κασσελάκης που ήρθε πριν από έναν μήνα, σκοπεύω να δώσω τη μάχη στο Συνέδριο του κόμματος. Πρέπει να γίνει το Νοέμβριο, όπως το έχουμε πει».

Για τον Νίκο Φίλη φταίει ο Κασσελάκης, φταίει ο Τσίπρας, φταίνε οι πάντες πλην του ιδίου που αποτελεί στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα όχι εθελοντικά αλλά επαγγελματικά.

Και όταν κανείς λέει ότι φταίνε οι άλλοι, προφανώς αποδίδει στον εαυτό του ανωτερότητα, γι’ αυτό άλλωστε έχει και δικαίωμα να τους κρίνει. Όσο περνάνε τα χρόνια, η υπέρτατη πολιτική  αλήθεια ωριμάζει στον Φίλη και γίνεται πεφωτισμένος.

Κάτι σαν τον Βούδα της Αριστεράς. Στην Κίνα χαϊδεύουν την κοιλιά του Βούδα για καλή τύχη. Τον Νίκο Φίλη τον χαϊδεύουν τα κανάλια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter