Περίεργα επισκεπτήρια Φουρθιώτη στον γυναικοκτόνο Αναγνωστόπουλο στον Κορυδαλλό

Περίεργα επισκεπτήρια Φουρθιώτη στον γυναικοκτόνο Αναγνωστόπουλο στον Κορυδαλλό
Τις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως επισκέπτεται κάθε Κυριακή ο Μένιος Φουρθιώτης προκειμένου να συναντηθεί με τον καθ’ομολογίαν γυναικοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το newsbreak.gr, αυτό φαίνεται να συμβαίνει στο γραφείο της διευθύντριας Μαρίας Στέφη.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που στο πρώτο τεύχος της εφημερίδας του «Αποκαλυπτικά» έκανε ιδιαίτερο αφιέρωμα στην κυρία Στέφη εμφανίζοντάς την ως την «πιο δυναμική διευθύντρια σε ένα από τα μεγαλύτερα σωφρονιστικά κέντρα της Ευρώπης».

Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού «φέρει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός ηγέτη – η ηγεσία είναι μία έμφυτη και ενστικτώδης ιδιότητα που είτε την έχει κάποιος είτε δεν την έχει. Είναι η γυναίκα που εμπνέει τους άλλους παρακινώντας τους να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους ώστε να γίνουν όσο μπορούν καλύτεροι. Και αυτό το αποδεικνύει μέσα από τα επαγγελματικά της επιτεύγματα».

nb keimeno stefi

Και πράγματι μετά το δημοσίευμα αυτό φαίνεται να ξεκλείδωσαν οι πόρτες του Κορυδαλλού για τον Φουρθιώτη, ώστε να συναντάται με τον δολοφόνο της Καρολάιν μέσα μάλιστα στο γραφείο της κυρίας Στέφη και παρουσία της να κατασκευάζεται η νέα υπερασπιστική γραμμή του πιλότου

Έτσι στο ίδιο τεύχος της εφημερίδας ο Φουρθιώτης έχει ειδικό αφιέρωμα στον Αναγνωστόπουλο υποστηρίζοντας ότι εκβιάστηκε για «… να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε»!

Τι γνωρίζει η κυρία Νικολάου;

Αναμένουμε από τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, ως αρμόδια για τα σωφρονιστικά καταστήματα να απαντήσει στα εξής απλά ερωτήματα.

α) γνωρίζει για τις παράνομες επισκέψεις του Φουρθιώτη στις φυλακές Κορυδαλλού;

β) πόσες φορές έχει συναντήσει ο υπόδικος Φουρθιώτης τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο;

γ) είναι γραμμένα τα επισκεπτήρια αυτά, όπως ορίζει ο νόμος στα βιβλία των φυλακών;

δ) είχε ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας για τις κυριακάτικες επισκέψεις;

ε) ποιους άλλους κρατούμενους έκτος από τον πιλότο έβλεπε ο Φουρθιώτης στις φυλακές Κορυδαλλού;

στ) ζητούσε ο Φουρθιώτης τη μεταγωγή κρατουμένων, που δεν υπέκυπταν στις “ορέξεις” του, σε άλλες φυλακές και η κυρία Στέφη έσπευσε να υλοποιήσει τις επιθυμίες του;

Αναμένουμε άμεσες και ειλικρινείς απαντήσεις από την κυρία Νικολάου. Γιατί, το σκάνδαλο είναι πολύ πιο μεγάλο από ότι και η ίδια μπορεί να φανταστεί…

Πηγή: Newsbreak.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter