Περίεργη ανάρτηση: Συμμετέχει η αστυνομία σε παράνομες πράξεις πολιτών;

Από τα οδοφράγματα που έστησαν κάτοικοι της Λέσβου για να μην επιτρέψουν στα μηχανήματα να φτάσουν στο ΚΥΤ της Μόριας. Πηγή φωτογραφίας: Facebook.com/fcdixala

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί μία διαδικτυακή ανάρτηση από τοπικό σύλλογο της Μόριας. Ένα post που γεννά σημαντικά πολλά ερωτήματα, αν βεβαίως υποθέσουμε πως ο ισχυρισμός είναι απολύτως αληθής.

Ειδικότερα, η ομάδα στο Facebook με το όνομα: «Διχάλα πεζοπορικός σύλλογος Μόριας Λέσβου», καλεί τους κατοίκους του νησιού να σπεύσουν στα οδοφράγματα που έχουν στηθεί ώστε να μην επιτρέπουν στα μηχανήματα να προσεγγίσουν στη δομή φιλοξενίας και να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής, μετά την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε το ΚΥΤ.

Μάλιστα, η ίδια ανάρτηση αναφέρει το εξής άλλο: «η πρόσβαση πλεον γίνεται κανονικά και από το κεντρικό δρόμο από Λαρσο για Μόρια λέγοντας στις αστυνομικές αρχές ότι είστε εδώ για το μπλόκο».

Αν υποθέσουμε, λοιπόν, πως ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής γεννάται το ερώτημα: Συμμετέχει η αστυνομία σε παράνομες πράξεις πολιτών;

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.