Περιφέρεια Αττικής: Απαγορεύεται το επισκεπτήριο σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Περιφέρεια Αττικής, με βάση τα τελευταία δεδομένα για την εξάπλωση του κορονοϊού, ενισχύει τα προληπτικά μέτρα και προχωρά σε καθολική απαγόρευση του επισκεπτηρίου στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, με στόχο την καλύτερη προστασία τους.

Παράλληλα, συστήνει στο νοσηλευτικό προσωπικό που απασχολείται στις Μονάδες να λαμβάνει ενισχυμένα μέτρα προστασίας και να τηρεί αυστηρά όλες τις ενδεικνυόμενες προφυλάξεις.

Με αφορμή αυτό το νέο αυτό, ο περιφερειάρχης Αττικήε, Γιώργος Πατούλης, τόνισε: «Είναι υποχρέωση και καθήκον μας, ως εποπτεύουσα Αρχή, να ενισχύσουμε τα προληπτικά μέτρα στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, με στόχο την αποτελεσματικότερη προάσπιση της υγείας των ατόμων τρίτης ηλικίας, που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες πολιτών».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.