Περιφέρεια Αττικής: Νεοδημοκρατικό «πάρτι» προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ με πρόσχημα την πανδημία

Σε Νεοδημοκρατικό πάρτι προσλήψεων εξελίσσεται η πανδημία με το κυβερνών κόμμα να ανασύρει τις «καλύτερες» παραδόσεις του πάλαι ποτέ κομματικού κράτους της Δεξιάς περασμένων δεκαετιών.

Με πρόσχημα την πανδημία ακόμη κι η Περιφέρεια Αττικής του κ. Πατούλη προχωρά στην πρόσληψη 406 ατόμων εκτός φυσικά ΑΣΕΠ και με διαδικασίες που στην κυριολεξία δεν γνωρίζει κανείς.

Ακόμη κι αν κάποιος κάνει τα στραβά μάτια στις εκτός ΑΣΕΠ διαδικασίες και αιτιολογήσει, λόγω SARS-CoV-2, την πρόσληψη 5 γιατρών, 4 κτηνιάτρων, 35 εποπτών δημόσιας Υγείας, 10 ψυχολόγων, 5 νοσηλευτών και 3 βοηθών νοσηλευτών, ενός φαρμακοποιού, ενός οδοντιάτρου και ενός ατόμου στον τομέα Κοινωνικής πολιτικής ήτοι 65 άτομα, οι υπόλοιπες 341 προσλήψεις αφορούν εντελώς άσχετο προσωπικό με την πανδημία και φυσικά με τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν.

Οι προσλήψεις αφορούν σε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας ως οκτώ (8) μηνών και φυσικά έρχονται να προστεθούν στις προσλήψεις συνοριοφυλάκων (ακόμη και για την Αθήνα!), ανδρών της ΕΛΑΣ και λοιπών ένστολων.

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι προσλήψεις αυτές γίνονται από μια κυβέρνηση και κορυφαία στελέχη της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία αρνείται.

Η ανακοίνωση και η προκήρυξη

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.