Περιορισμοί και απαγορεύσεις στην κυκλοφορία φορτηγών και λεωφορείων σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

Περιορισμοί και απαγορεύσεις στην κυκλοφορία φορτηγών και λεωφορείων σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

Περιορισμοί και απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου και λεωφορείων ισχύουν από σήμερα το απόγευμα στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία, ύστερα από απόφαση των τοπικών αστυνομικών διευθύνσεων.

Στην Αχαΐα ισχύουν στα εξής:

*Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου και των λεωφορείων που κινούνται στην «Ολυμπία Οδό» από τη χιλιομετρική θέση 157,630, έως τη χιλιομετρική θέση 205,00, ρεύμα προς Πάτρα και αντιστοίχως στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς και στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, όταν και όπου αυτό απαιτείται.

*Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, σε όλες τις περιοχές του νομού Αχαΐας («Ολυμπία Οδός», εθνικό και λοιπό οδικό επαρχιακό δίκτυο ), όταν και όπου αυτό απαιτείται.

Στην Αιτωλοακαρνανία, ισχύει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου και των λεωφορείων που κινούνται στο παρακάτω οδικό δίκτυο:

*Στο τμήμα της εθνικής οδού Αγρινίου – Καρπενησίου, από τη χιλιομετρική θέση 20, έως την χιλιομετρική θέση 52 + 400.

*Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Καλλιθέας – Προυσού, από το 1ο χιλιόμετρο, μέχρι το 18ο χιλιόμετρο.

*Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Εμπεσού – ‘Αρτας, από την χιλιομετρική θέση 73, έως τη χιλιομετρική 93.

*Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού, από το 10ο χιλιόμετρο, έως το 20ο χιλιόμετρο.

*Απαγόρευση της κυκλοφορίας, στο προαναφερόμενο οδικό δίκτυο, όλων των λοιπών κατηγοριών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

*Απαγόρευση κυκλοφορίας στο ορεινό και ημιορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο των δήμων Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και δημοτικής κοινότητας Μακρυνείας όλων των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου και των λεωφορείων από σήμερα και μέχρι ύφεσης των δυσμενών καιρικών φαινομένων καθώς και εξομάλυνσης της κυκλοφορίας.

*Κίνηση οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων μεικτού βάρους, στο προαναφερόμενο οδικό δίκτυο, εφόσον είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter