Περίπατο ο ΠΑΟΚ στη Νεάπολη, νίκησε 3-0 τον Ιωνικό

Περίπατο ο ΠΑΟΚ στη Νεάπολη, νίκησε 3-0 τον Ιωνικό

Εύκολο πέρασμα του ΠΑΟΚ από την Νεάπολη. Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε 3-0 τον Ιωνικό και έφτασε τους 22 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο, καθώς το σκορ ήταν στο 0-2 με τα τέρματα των Σοάρες Φελίπε (27’) και Ολιβέιρα (34’). Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο ΠΑΟΚ πίεζε για ένα γκολ ακόμα κι αυτό ήρθε στο 57’ με σκόρερ τον Αουγκούστο.

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι μια στιγμή. Χρειάζεται χρόνο. Ο χρόνος είναισύμμαχος και βοηθάει τους παίκτες να προσαρμοστούν καλύτερα σε αυτά που ζητάμε. Ο χρόνος βοηθάει να βάλουμε τους παίκτες σε καλύτερο κλίμα. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος σήμερα γιατί κερδίσαμε με καθαρό σκορ. Αν με απογοητεύει κάτι, είναι που δεν πετύχαμε ένα ακόμα γκολ. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν αξιοποιούσαμε τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Ο Τσαγκαράκης (Χανίων) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ρομαό, Μασάς.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σοόυζα, Σάκιτς, Ρομαό (69’ Κάνιας), Φαντιγκά (84’ Μασάς), Λοβέρα (69’ Μεντόσα), Ελευθεριάδης (69’ Ιωαννίδης), Σεμπά (84’ Τσιμπσάχ), Μάντζης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Ντάγκλας Αουγκούστο (76’ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς (85’ Κουαλιάτα), Φ. Σοάρες (71’ Ελ Καντουρί), Κωννσταντέλιας (71’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (71’ Τόμας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter