Περίπατο στη Λιβαδειά η ΑΕΚ και νίκη με 0-3

Περίπατο στη Λιβαδειά η ΑΕΚ και νίκη με 0-3

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα στη Λιβαδειά 3-0 τον ήδη υποβιβασμένο Λεβαδειακό και με την 3η θέση στη Σούπερ Λίγκα εξασφάλισε το εισιτήριο της για τον γ’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «δικέφαλος» μπήκε δυνατά στο ματς αλλά παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε κατάφερε να προηγηθεί στο τελευταίο λεπτό του πρώτο μέρους με τον Μπακασέτα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον μέσο της ΑΕΚ μετά από 7 μήνες όταν είχε ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Οι φιλοξενούμενοι εδραίωσαν τη νίκη τους με το 0-2 στο 54’ με τον Λιβάγια. Στο 62’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Νανγκίς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Μάνταλο. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Πόνσε στο 67’.Αξιοσημείωτο ότι επέστρεψε στη δράση ο Λόπες της ΑΕΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Οκτώβριο!

Ο διαιτητής Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Νίκα, Τσιγκρίνσκι και κόκκινη στον Νανγκίς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Ρεκιασβίλι (60’ Τσαμπούρης) Αντιλέχου (68’ Όμο) , Χατζηλάμπρος, Νίκας, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κονέ Νανγκίς, Μαρκόφσκι (64’ Καραχάλιος)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (76’ Γιαννούτσος), Οικονόμου, Χουλτ (85’ Λόπες), Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (70’ Μπογέ), Μπακασέτας, Λιβάγια, Πόνσε

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter