Περίπατο στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, «σκόρπισε» 5-0 τον Αστέρα

Περίπατο στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, «σκόρπισε» 5-0 τον Αστέρα

Ισοπεδωτικός ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Αστέρα στην Τρίπολη νικώντας τον με 5-0 και παρέμεινε στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Το σκορ στο πρώτο 45λεπτο ήταν 4-0 υπέρ των φιλοξενούμενων με γκολ των Μασούρα (5’), Ποντένσε (9’), Ελ Αραμπί (34’ και 44’). Οι Αρκάδες από το 16’ έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο. Ο διαιτητής Τ. Παπαπέτρου, μετά από χρήση του VAR, έδειξε κόκκινη κάρτα στον Πασαλίδη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γκιλιέρμε. Ο μέσος του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι και τον αντικατέστησε ο Μπουχαλάκης. Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη βαριά κάκωση στην κνήμη,

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να ψάχνουν κι άλλο γκολ. Στο 67’ είχαν δοκάρι με τον Mπουχαλάκη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 73’. Ο Σουντανί έβγαλε τη σέντρα πεσμένος, ο Μασούρας πρόλαβε τον Μαρτίνεθ και με προβολή στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο (65’ Μαρτίνε)ζ, Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (21’ Βαλιέντε), Μπαράλες (46’ Μπόρχα).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Γκιγέρμε (17’ Mπουχαλάκης), Μασούρας, Ποντένσε (37’ Ραντζέλοβιτς), Σουντανί, Ελ Αραμπί (65’ Γκερέρο). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter