Περίπατος για τον ΠΑΟΚ με την ελλιπέστατη Λαμία (4-0)

Περίπατος για τον ΠΑΟΚ με την ελλιπέστατη Λαμία (4-0)

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε στην Τούμπα 4-0 τη Λαμία για την 23η αγωνιστικής της Super League αλλά αγωνιά για τον τραυματισμό του Τζόλη που αντικαταστάθηκε στο 55’. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Λαμία παρατάχθηκε χωρίς πολλούς βασικούς της ποδοσφαιριστές (Ρόμανιτς τιμωρημένος, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Αραμπούλι και Καραμάνος εκτός για να ξεκουραστούν) καθώς «καίγεται» για τον αγώνα παραμονής με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Μπάμπα έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σκόραρε στο 18’ και στο β’ ημίχρονο ο «δικέφαλος πέτυχε δύο γρήγορα γκολ με τους Τζόλη (49’) και Ουάρντα (52’) πριν κατεβάσει το πόδι από το γκάζι. Το σκορ έκλεισε ο Ζίβκοβιτς στο 66’ (ο ίδιος είχε δοκάρι δύο λεπτά νωρίτερα).

Ο διαιτητής Koυτσιαύτης «κιτρίνισε» τους Μπιάρνασον, Σβαμπ, Γκούγκα

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (73’ Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (73’ Σβαμπ), Ουάρντα (62’ Καγκάβα), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (55’ Λάμπρου), Κρμέντσικ (62’ Σφιντέρσκι)

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Κατσίκας, Βλάχος, Τζέιμς (53’ Σαραμαντάς), Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπιάρνασον, Μπουλούλης (59’ Γκούγκα), Προβυδάκης, Γκαζαριάν (74’ Νικολόπουλος), Πίτι (78’ Χατζηστραβός), Μπα (46’ Βλαχομήτρος)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter