Περίπατος κατά των διακρίσεων στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

Περίπατος κατά των διακρίσεων στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

Περίπατο κατά των διακρίσεων πραγματοποιούν σήμερα, 21 Μαρτίου συλλογικότητες, φορείς, οργανώσεις, πολίτες και εκπρόσωποι από ευρύτερες ομάδες που αντιμετωπίζουν διακρίσεις στη χώρα μας (ΑΜΕΑ, ΛΟΑΤΚΙ, Ρομά, μετανάστες, πρόσφυγες, οροθετικοί, ηλικιωμένοι, χρήστες ουσιών, ψυχικά ασθενείς, θρησκευτικές ομάδες, κ.ά.).

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων, κάλεσε για 4η συνεχή χρονιά, «όλες τις ομάδες που πλήττονται από τις διακρίσεις και το ρατσισμό να δηλώσουν την αποφασιστικότητά τους για την καταπολέμηση κάθε είδους ρατσισμού και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

Σημείο εκκίνησης ήταν η πλατεία Κοτζιά στις 3 το μεσημέρι με κατεύθυνση προς την πλατεία Βικτωρίας για τα εγκαίναι του «Ανοιχτού Κήπου».

Την πρωτοβουλία στηρίζουν εκπρόσωποι και μέλη της κοινωνίας των πολιτών που δραστηριοποιούνται στο πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως και μεγάλα ευρωπαϊκά δίκτυα: UNITED for Intercultural Action, ENAR (European Network Against Discrimination) και EGAM (European Grassroots Anti-racist Movement).







Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter