Περίπατος στην πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 4-1 την ΑΕΛ

Περίπατος στην πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 4-1 την ΑΕΛ

Ιδανική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο νέο πρωτάθλημα, καθώς στο ντεμπούτο του στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» συνέτριψε με 4-1 τη Λάρισα, έχοντας μάλιστα 8 νέους παίκτες στην ενδεκάδα σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι του με την Ριέκα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Ολυμπιακός είχε σε τρομερά κέφια τον Κώστα Φορτούνη και παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, εντούτοις έφθασε σε μια εύκολη νίκη.

Από την πλευρά της η Λάρισα δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στην πρώτη ώρα του ματς, έπαιξε πολύ αμυντικά και ουσιαστικά έκανε αισθητή την παρουσία της στον αγώνα σε ένα τρίλεπτο. Όταν μείωσε το σκορ και στη συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Στη συνέχεια δέχθηκε τρίτο τέρμα και παραδόθηκε στις ορέξεις του Φορτούνη…

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33’ όταν ο Σεμπά έκανε ατομική προσπάθεια και το γύρισμα, αλλά ο Φάρκας έδιωξε την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής Καραντώνης έδωσε σωστά το πέναλτι με τον Φορτούνη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να βάζει τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ανσαριφάρντ από πάσα του Πάρντο στο 67’ και στη συνέχεια χαλάρωσαν. Η ΑΕΛ βγήκε μπροστά και κατάφερε να μειώσει με αυτογκόλ του Φιγκέιρας στο 71’ και αμέσως (73’) μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2. Τελικά στο 75’ ο Φιγκέιρας σημάδεψε σωστά κι έγραψε το 3-1 και το κερασάκι στην τούρτα του Ολυμπιακού έβαλε πάλι ο Φορτούνης στο 79’ μετά από έξοχο συνδυασμό με Πάρντο και Ανσαριφάρντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας,
Βούκοβιτς (77′ Νικολάου), Ρέτσος, Μίλιτς, Ανδρούτσος, Ζντιέλαρ, Πάρντο,
Φορτούνης (81′ Μαρτίνς), Σεμπά (71′ Σιώπης), Ανσαριφάρντ. ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Ανδρεόπουλος (68′
Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κουτσιανκούλης (79′ Κριζμάν),
Περόνε (79′ Ναζλίδης). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter