Περίπατος του ΠΑΟΚ: 3 – 0 το Λεβαδειακό

Περίπατος του ΠΑΟΚ: 3 – 0 το Λεβαδειακό

Μια νίκη, τρία γκολ, τρεις βαθμοί και σκαρφάλωμα στην 6η θέση της βαθμολογίας για τον ΠΑΟΚ, που νίκησε εύκολα τον Λεβαδειακό με 3 – 0 στην «παγωμένη» Τούμπα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται τώρα μόνο έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΣ, τον οποίο αντιμετωπίζει, στα Γιάννινα, την επόμενη αγωνιστική (Δευτέρα 23/1, 19.30), έχοντας μάλιστα κι ένα παιχνίδι λιγότερο .

Στο σημερινό ματς, ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε κυρίως στους Μπίσεσβαρ και Περέιρα. Ο πρώτος έκανε θραύση ως δημιουργός και ο δεύτερος σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ των γηπεδούχων, στο 60’ και σο 76’ ( το πρώτο γκολ σημείωσε ο Μάτος στο 20’). Ο «δικέφαλος» πίεσε πολύ από την αρχή του αγώνα τον Λεβαδειακό και είναι χαρακτηριστικό ότι δημιούργησε πάλι πολλές ευκαιρίες (είχε 16 τελικές). 

Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός ήταν ακίνδυνος, όπως και στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια του και παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 20’ και από το 43′ έμεινε με 10 παίκτες και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή του.

Ο διαιτητής Πουλημάς απέβαλε σο 43’ τον Μεντί με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ κιτρίνησε και τους Αθανασιάδη, Τσίμιροτ, Μιλιάζες, Μουλόπουλο και Ουόν.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (71′ Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (57′ Περέιρα), Κάμπος, Αθανασιάδης (77′ Μυστακίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μιλιάζες (63′ Καραχάλιος), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (78′ Καψάσκης), Γιακουμάκης, Βασιλείου (68′ Γιουσούφ), Καλτσάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter