Περιπέτειες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Εφοριακοί έκαναν «ντου» στο σκάφος του

Περιπέτειες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Εφοριακοί έκαναν «ντου» στο σκάφος του

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Hola, η ισπανική φορολογική αστυνομία έκανε «ντου» στο σκάφος του Πορτογάλου σταρ ενώ έπλεε στα ανοικτά του νησιού Φορμεντέρα που ανήκει στο σύμπλεγμα των Βαλεαρίδων.

Στο εσωτερικό του σκάφους ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η φίλη του, Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ με άλλους συγγενείς και φίλους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε. Γρήγορα σήκωσαν μια τέντα μέσα στο σκάφος δεδομένου ότι μια φωτογραφική μηχανή ενός τελωνειακού κατάγραφε όλα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης.

Οι επιθεωρητές αφού έλεγξαν έγγραφα που αφορούσαν τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, αποχώρησαν αλλά αρνήθηκαν να εξηγήσουν τους ακριβείς λόγους της εφόδου.

Το «ντου» των Ισπανών εφοριακών έχει να κάνει με τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τις οικονομικές αρχές της Ισπανίας, καθώς του καταλογίζονται τέσσερα οικονομικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 2011 και 2014, με το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει, να αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φορολογικές «περιπέτειες» του Πορτογάλου σταρ είναι και ο λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δηλώσει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ισπανία γενικότερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter