Περισσότερα σχολικά γεύματα ανακοινώνει ο Αλέξης Τσίπρας

Περισσότερα σχολικά γεύματα ανακοινώνει ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απ’ όπου και θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Από εδώ αναμένεται να ανακοινώσει την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί το μεσημέρι με έξι δημάρχους, στο Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.

Θα πάρουν μέρος οι δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά, Δέλτα και Χαλκηδόνας ενώ θα συναντηθεί και με τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη.

Ο κ. Τσίπρας κατά τα εγκαίνια του Γραφείου Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, στις 26 Νοεμβρίου, είχε δεσμευθεί να επισκέπτεται πολύ συχνά την πόλη.

Σήμερα είναι η δεύτερη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη σε 18 ημέρες.

Από την έναρξη λειτουργίας το Γραφείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, οι οποίοι ασχολήθηκαν με θέματα της αρμοδιότητάς τους και συναντήθηκαν με την επικεφαλής Κατερίνα Νοτοπούλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter