Περισσότεροι από 260 εργαζόμενοι της Vodafone «συνδέθηκαν» για το κοινό καλό, προσφέροντας συνολικά 1.922 ώρες εθελοντικής εργασίας

Περισσότεροι από 260 εργαζόμενοι της Vodafone «συνδέθηκαν» για το κοινό καλό, προσφέροντας συνολικά 1.922 ώρες εθελοντικής εργασίας

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντισμού «Το καλό μας συνδέει», 265 εργαζόμενοι της Vodafone ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν 1.922 ώρες έργου σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς με άξονα δράσης την κοινωνία, τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, την περίοδο Μαΐου – Ιουλίου 2019, υλοποιήθηκαν 6 εθελοντικές δράσεις, εταιρικές και ομαδικές, από εργαζόμενους της Vodafone σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη ανταπόκριση.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα, εργαζόμενοι της εταιρείας προσέφεραν από τον χρόνο και την ενέργειά τους, για να ανακαινίσουν τις εγκαταστάσεις του σπιτιού της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Καρέα, και ενός χώρου της οργάνωσης «Παιδικά Χωριά SOS» στη Βάρη. Οι 31 και 22 εργαζόμενοι αντίστοιχα οργάνωσαν μόνοι τους τις ομάδες δράσεις, στο πλαίσιο του ευέλικτου σχήματος εθελοντισμού της εταιρείας, και για 424 ώρες συνολικά συνεργάστηκαν, συμβάλλοντας θετικά στο σημαντικό έργο των ΜΚΟ.

Παράλληλα με τις κοινωνικές δράσεις, ενισχύθηκε και η περιβαλλοντική συνεισφορά της εταιρείας μέσα από 2 εταιρικές και 2 ομαδικές δράσεις καθαρισμών ακτών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση “iSea”, που ειδικεύεται στην προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων, 87 εργαζόμενοι καθάρισαν τις ακτές της Περαίας και της Αρετσούς στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αθήνα σε συνεργασία με την οργάνωση «Δίκτυο Μεσόγειος SOS», πραγματοποιήθηκαν δράσεις καθαρισμού παραλιών στα Λεγραινά και την Αρτέμιδα Αττικής, με τη συμμετοχή 158 εργαζομένων.

Το πρόγραμμα εθελοντισμού «Το καλό μας συνδέει» παρέχει στους εργαζόμενους μία επιπλέον ημέρα άδειας ετησίως, την «Ημέρα Εθελοντισμού», για την υλοποίηση των δράσεων, καθώς και την ευελιξία να επιλέξουν ίδιοι τον χρόνο αλλά και το είδος της εθελοντικής δράσης, ατομική, ομαδική, εταιρική, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Το πρόγραμμα εγκαινιάστηκε το 2018 και μέχρι σήμερα αριθμεί 719 Connecting for Good Partners, οι οποίοι έχουν συμβάλει στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας, με 4.758 ώρες κοινωνικής προσφοράς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter