Περισσότεροι από 4.000 γιατροί παγκοσμίως παρακολούθησαν πρωτοποριακή επέμβαση σε ζωντανή μετάδοση μέσω οπτικής ίνας της WIND

Περισσότεροι από 4.000 γιατροί παγκοσμίως παρακολούθησαν πρωτοποριακή επέμβαση σε ζωντανή μετάδοση μέσω οπτικής ίνας της WIND

Η WIND Ελλάς ως αποκλειστικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος του Μetropolitan General αλλά και των υπόλοιπων θεραπευτηρίων του Hellenic Healthcare Group (HHG), παρέχει οπτική ίνα υψηλών ταχυτήτων για τις ανάγκες της μετάδοσης της πρωτοποριακής τεχνικής της Ενδοσκοπικής Υποβλεννογόνιας Διατομής (ESD).

Συγκεκριμένα το Μetropolitan General και η Κλινική Προηγμένης Θεραπευτικής Ενδοσκόπησης υπό τη διεύθυνση του Δρ. Μπασιούκα Στέφανου, συμμετείχαν ενεργά στο διαδικτυακό Συνέδριο Endosummit 2021 που πραγματοποιήθηκε σήμερα, λίγες ώρες πριν. Μέσω του δικτύου νέας γενιάς της WIND πραγματοποιήθηκε σε live-streaming μετάδοση, ενδοσκοπική εκτομή πρώιμου γαστρικού καρκίνου με την τεχνική της Ενδοσκοπικής Υποβλεννογόνιας Διατομής (ESD), μέσω της μεγαλύτερης παγκόσμιας διαδικτυακής πλατφόρμας εκδηλώσεων ενδοσκόπησης, το Endoscopy On Air (endoscopyonair.com), με εγγεγραμμένους γαστρεντερολόγους από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις στη Γαστρεντερολογία καθώς μεταδίδεται σε παγκόσμιο επίπεδο υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Ενδοσκόπησης (WEO).

H Κλινική Προηγμένης Θεραπευτικής Ενδοσκόπησης του Metropolitan General αποτελεί, με βάση τον ετήσιο αριθμό περιστατικών στην τεχνική της ESD, κέντρο αναφοράς στον Ελληνικό χώρο και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα στην Ευρώπη.

«Η τεχνολογία αιχμής και οι υπηρεσίες δικτύων νέας γενιάς παρέχουν τη δυνατότητα στους εταιρικούς μας πελάτες στον κλάδο της υγείας να πραγματοποιούν ενέργειες τέτοιου μεγέθους και σημασίας. Η αξία της απομακρυσμένης παρακολούθησης είναι ιδιαίτερα σημαντική γι’ αυτό και επενδύουμε συστηματικά ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες επικοινωνίας για την υποστήριξή της», δήλωσε ο Riedl Hermann, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND Ελλάς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter