Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφο της 17χρονης – Η πιθανή αφορμή για τη νέα γυναικοκτονία

Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφο της 17χρονης – Η πιθανή αφορμή για τη νέα γυναικοκτονία

Τον σύντροφο της 17χρονης  Νικολέτας η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι από την αδερφή της το βράδυ της Δευτέρας αναζητούν οι αρχές ως το βασικό ύποπτο για το έγκλημα.

Ο σύντροφός της με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε και κλειδί του σπιτιού της 17χρονης, εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία της. Συγκεκριμένα, αφού έπνιξε την 17χρονη στη συνέχεια μάζεψε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε με τις αρχές να τον αναζητούν. Η Αστυνομία ερευνά τα πάντα γύρω από την ταυτότητα του προκειμένου να εντοπίσει σημεία στα οποία μπορεί να έχει «κρυφτεί».

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου 10 μήνες και αφορμή για τη νέα όπως φαίνεται γυναικοκτονία φέρεται να ήταν το γεγονός πως η ανήλικη κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν.

Η 17χρονη Νικολέτα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της από την αδερφή της και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία. Ο/η δράστης δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα κλείνοντάς της τους αεραγωγούς, στόμα και μύτη. Μάλιστα, στο αριστερό μάγουλο το άτυχο κορίτσι φέρει εκδορές.

Φίλοι της κοπέλας πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης 48 στο Περιστέρι και άφησαν λουλούδια στην είσοδο της πολυκατοικίας ως ένδειξη αγάπης στο πρόσωπο της άτυχης 17χρονης.

«Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα»

Σε δηλώσεις του στον Alpha ο πατέρας της 17χρονης επισήμανε ότι ο κόρη του δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη».  Όπως πρόσθεσε, έμαθε τα τραγικά νέα για την κόρη του από τις ειδήσεις και ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο είχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter