Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης – Της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με ύφασμα ή μαξιλάρι

Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης – Της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με ύφασμα ή μαξιλάρι
Το σπίτι στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι, όπου 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο της, Τρίτη 2 Αυγούστου 2022. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση σύμφωνα με την οποία προκύπτει ο ασφυκτικός θάνατος της άτυχης 17χρονης στο Περιστέρι, καθώς ο δράστης φαίνεται πως της έκλεισε το στόμα με κάποιο ύφασμα ή μαξιλάρι.

Οι εκτιμήσεις της έκθεσης για τον τρόπο θανάτου της ανήλικης, συμπίπτουν από τα πρώτα συμπεράσματα που είχε εξάγει την Τρίτη ο ιατροδικαστής. Επίσης, στο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκαν διάσπαρτα και ορισμένες μικροεκχυμώσεις.

Αναζητείται ο δράστης

Βασικός ύποπτος θεωρείται ο σύντροφός της 17χρονης, για τον εντοπισμό του οποίου η αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες, ωστόσο, δεν αποκλείουν να εμφανιστεί οικειοθελώς σε Αστυνομικό Τμήμα.

Τα ίχνη του συντρόφου της 17χρονης χάθηκαν περίπου τη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της στο διαμέρισμά της, με τους συγκάτοικους και φίλους του να έχουν καταθέσει ότι «πήρε μια βαλίτσα» και έφυγε, χωρίς να τους πει πού θα πάει ή τον λόγο που φεύγει.

Πλέον, οι αστυνομικές Αρχές έχουν «χτενίσει» το κέντρο και τα δυτικά προάστια της Αττικής, ωστόσο, δεν έχουν εντοπίσει τον άνδρα, ο οποίος φαίνεται πως κρύβεται σε σπίτι φιλικού του προσώπου στα βόρεια προάστια, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Το σενάριο που εξετάζεται

Θυελλώδης φαίνεται πως ήταν η σχέση μεταξύ της 17χρονης και του 21χρονου συντρόφου της με αρκετούς καυγάδες και συχνούς κάτι που ήξεραν συγγενείς και φίλοι της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, η αστυνομία εξετάζει το σενάριο η κοπέλα να του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος να εξοργίστηκε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter