Περιστέρι: Θρίαμβος με τον Παναθηναϊκό, 16 χρόνια μετά, ξανά με Πεδουλάκη! (Video)

Περιστέρι: Θρίαμβος με τον Παναθηναϊκό, 16 χρόνια μετά, ξανά με Πεδουλάκη! (Video)

Το Περιστέρι υπέταξε τον Παναθηναϊκό στο “Α. Παπανδρέου” και έσπασε μια αρνητική παράδοση 16 ετών, με την τελευταία του νίκη να είναι ξανά με τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο!

Του Κώστα Γιαταγάνα

Η ομάδα της δυτικής όχθης πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της φέτος, στη χρονιά επιστροφής στα “σαλόνια” της Basket League, με… θύμα τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ!

Το 80-72 είναι η πρώτη νίκη του Περιστερίου επί του Παναθηναϊκού έπειτα από 15 ήττες ανεξαρτήτως έδρας, με την τελευταία να έχει κι εκείνη… υπογραφή Αργύρη Πεδουλάκη!

Πρόκειται για το 82-85 στο κλειστό του Σπόρτιγκ, στον πρώτο ημιτελικό των playoffs την 1η Ιουνίου 2003, όταν ο Πελεκάνος είχε “σκοτώσει” με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα τους γηπεδούχους “πράσινους”, που είχαν πάρει τα δύο επόμενα παιχνίδια σε Περιστέρι και Σπόρτιγκ ξανά για να προκριθούν τότε στους τελικούς.

Οσο για την τελευταία εντός έδρας νίκη του Περιστερίου σε κανονική περίοδο ήταν στις 23/5/2001 (66-61), ξανά με Πεδουλάκη στον πάγκο, στην καλύτερη σεζόν των “κυανοκίτρινων” στην μεγάλη κατηγορία, όταν είχαν τερματίσει ισόβαθμοι με το “τριφύλλι” στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αλλά έχασαν την πρωτιά εξαιτίας της διαφοράς στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter