Περιστέρι: Παραμένει εξαφανισμένος ο σύντροφος της 17χρονης – «Δεν μου άρεσε αυτή η σχέση» λέει ο πατέρας της

Περιστέρι: Παραμένει εξαφανισμένος ο σύντροφος της 17χρονης –  «Δεν μου άρεσε αυτή η σχέση» λέει ο πατέρας της

Εξαφανισμένος παραμένει ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέττας που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της, στο Περιστέρι, με εκδορές και μώλωπες σε πρόσωπο και χέρια.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα ενώ παράλληλα εξετάζουν πρόσωπα από το περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη τα οποία θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν και να τους δώσουν πληροφορίες για το πού μπορεί να κρύβεται. Οι Αρχές έχουν παράλληλα έχουν στείλει σήμα σε όλες τις εξόδους της χώρας και σε λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να συλληφθεί αν προσπαθήσει να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Ο σύντροφος της 17χρονης με καταγωγή από το Πακιστάν αγνοείται από την ημέρα της δολοφονίας της ανήλικης κοπέλας αφού μετά από το άγριο έγκλημα μάζεψε στα πράγματά του και εξαφανίστηκε από το σπίτι.

Θύμα βιασμού στο παρελθόν η ανήλικη

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 17χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως τόσο η κόρη του όσο και ο μεγάλος του γιος όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν οι οποίοι στη συνέχεια καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», λέει αρχικά ο πατέρας της μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, σε δηλώσεις του στο Open επισήμανε πως δεν του άρεσε αυτή η σχέση που είχε η κόρη του. «Μια εβδομάδα πριν που μιλούσαμε με κάμερες με τη μικρή της αδερφή ήταν από πίσω. Δεν είχαν προβλήματα, μου έλεγε καλά περνάω. Όταν είσαι 600 χλμ μακριά που να ξέρεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι». Ο πατέρας της 17χρονης αποκάλυψε επίσης ότι η ανήλικη είχε πει στη μητέρα της ότι ήθελε να χωρίσουν, σενάριο που εξετάζει πάντως και η ΕΛ.ΑΣ, ώστε να διαπιστώσει αν αυτό ήταν που οδήγησε τον νεαρό στην δολοφονία της ανήλικης.

Το μεσημέρι η κηδεία της 17χρονης

Σήμερα Πέμπτη 4/8/2022 στις 12 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 17χρονη Νικολέτα. Η ανάρτηση του πατέρα της «ραγίζει» καρδιές: «Στις 4/8/2022 στις 12 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου αποχαιρετούμε στη χώρα των αγγέλων τον άγγελό μας».

Πάλεψε για τη ζωή της

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της έκθεσης για τον τρόπο θανάτου της ανήλικης, συμπίπτουν από τα πρώτα συμπεράσματα που είχε εξάγει, την Τρίτη ο ιατροδικαστής. Επίσης, στο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκαν διάσπαρτα και ορισμένες μικροεκχυμώσεις.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Mega, η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο δράστης της έκλεισε τη μύτη με το αριστερό χέρι και με το δεξί το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε κάποιο μαξιλάρι ή ύφασμα για να ολοκληρώσει το έγκλημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter