Περιστέρι: Βγήκε θετικός στον κορονοϊό, η σύζυγος του είπε να φύγει από το σπίτι και… την ξυλοκόπησε (Video)

Περιστέρι: Βγήκε θετικός στον κορονοϊό, η σύζυγος του είπε να φύγει από το σπίτι και… την ξυλοκόπησε (Video)

Συγκλονίζει μία ακόμα περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας τις ημέρες των γιορτών, αυτή τη φορά στην περιοχή του Περιστερίου.

Σύμφωνα με το Star, όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα έφτασε στο αστυνομικό τμήμα και μήνυσε τον σύζυγό της μετά από ξυλοδαρμό επειδή του ζήτησε να φύγει από το σπίτι γιατί εκείνος βγήκε θετικός στον κορονοϊό και φοβήθηκε για την ίδια και το παιδί της.

Συγκεκριμένα, του ζήτησε να κάνει ένα self test, το οποίο βγήκε θετικό και του ζήτησε να φύγει από το σπίτι έως ότου βγει αρνητικός.

Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, εκείνος την έπιασε από τα χέρια και τη χτύπησε. Εκείνη έφυγε από το σπίτι φωνάζοντας «βοήθεια» και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς: «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω».

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος δεν ήθελε να εμβολιαστεί και αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο καβγάδιζε τελευταία με τη σύζυγό του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter