Πετάνε στον δρόμο την Ιωάννα Κολοβού για 15.000 ευρώ – Κύμα συμπαράστασης έξω από το σπίτι της

Δικαστικός κλητήρας και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού για να προβούν σε κατάσχεση.

Aλληλέγγυοι, φίλοι και μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών βρίσκονται έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού στα Άνω Ιλίσια, το οποίο οι τράπεζες βγάζουν «στο σφυρί» για χρέος 15.000 ευρώ.

Λίγες ώρες πριν την έξωσή της η Ιωάννα Κολοβού έκανε μια δραματική ανάρτηση στο Facebook και επεσήμανε ότι θα πάνε σήμερα το πρωί για της πάρουν το σπίτι.

«Η Δευτέρα είναι η μέρα με τις περισσότερες αυτοκτονίες παγκοσμίως. Είναι επίσης η ημέρα που τα ζόμπι, oi βρυκόλακες και λοιπά horror τέρατα, ξυπνάνε από τον σαββατοκύριακο λήθαργό τους  και ζητάνε να πιούν αίμα. Στην  προκείμενη περίπτωση θα έλθουν στο σπίτι μου για να το …πάρουν!

Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με “μοχθηρή” πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικού δικαίου,  το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές “συναλλαγές” που κάνουν μαζί… Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη  ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται».

Λοιπόν κύριε Α. ελάτε, με το δούλο σας, τον αποτυχημένο κλητήρα , σας περιμένουμε! Είμαστε σε ετοιμότητα όλοι εδω, όλοι μαζί, η γειτονιά, οι συνάδελφοι με τις κάμερες  τα ΜΜΕ και πλήθος αγωνιστικές συλλογικότητες  (τις ξερετε άλλωστε) που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Α και μια συμβουλή: για να κάνετε περισσότερο εφε, ελατε με καναδυο διμοιρίες ΜΑΤ, γράφουν καλύτερα στην κάμερα, ξέρετε εσείς…»