«Πέταξαν» 20 εκατ. ευρώ για ΠΑΟ

«Πέταξαν» 20 εκατ. ευρώ για ΠΑΟ

Εμφανίστηκε ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, όχι στην Αθήνα, αλλά στο Βέλγιο! Εδώ και καιρό έχει ναυαγήσει η συμφωνία του Ταϊλανδού επιχειρηματία με τον Γιάννη Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό και ο Παϊρότζ παρουσιάζεται να είναι έτοιμος να επενδύσει στη Μουσκρόν. 

Σε ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας «HetLaatsteNieuws» αναφέρεται ότι ο Ασιάτης επενδυτής αποφάσισε να μην εμπλακεί στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, λόγω των χρεών που έχει η ελληνική ομάδα. Και σε ένα άλλο δημοσίευμα («lavenir»), ο Παϊρότζ φέρεται διατεθειμένος να επενδύσει στη Μουσκρόν ένα ποσό γύρω στα 20 εκατ. ευρώ, το οποίο προορίζονταν για μεταγραφές στον Παναθηναϊκό.

Την Παρασκευή στις 12.30 ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ώστε να ξεκαθαρίσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας μεταξύ των οποίων είναι και το διοικητικό.

Σε ότι αφορά στον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος προσπαθεί να ρίξει το χρέος της ΠΑΕ που εκτοξεύτηκε επί των ημερών του, και βασικό του μέλημα είναι να αδειοδοτηθεί η ομάδα για την επόμενη σεζόν. Η τρέχουσα περίοδος ξεκίνησε για τους πράσινους με -6 βαθμούς, λόγω της μη εξασφάλισης άδειας, ενώ δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Ευρώπη. Κατάντια…  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter