Πέταξαν κροτίδα στην πολυκατοικία του διαιτητή Ευαγγέλου – Τι λέει η ΕΠΟ

Πέταξαν κροτίδα στην πολυκατοικία του διαιτητή Ευαγγέλου – Τι λέει η ΕΠΟ

Επιμηκύνεται η λίστα με τις επιθέσεις, άμεσες ή έμμεσες, σε διαιτητές. Άγνωστοι πέταξαν κροτίδα στην πολυκατοικία που διαμένει ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον χειρισμό του VAR στο επεισοδιακό παιχνίδι Βόλος – Ολυμπιακός.

Χθες, το βράδυ άγνωστοι έσπασαν το πλαϊνό τζάμι στην είσοδο της πολυκατοικίας που είναι το διαμέρισμα του αθηναίου ρέφερι και πέταξαν μία κροτίδα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Κλιμάκιο της Σήμανσης πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από τον χώρο και περισυνέλεξε και τα υπολείμματα της κροτίδας, ενώ η Ασφάλεια Αττικής διενεργεί προανάκριση.

Στο ματς του Βόλου ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού ως οφσάιντ που σηκώνει μεγάλη κουβέντα και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Πειραιωτών. Στο 17’ από βαθιά μπαλιά του Καμαρά, ο Σουντανί έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του Βόλου, προχώρησε και πλάσαρε τον Γκαραβέλη κι έκανε το 0-1 αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ρέφερι του αγώνα συμβουλεύτηκε το VAR και τελικά ακύρωσε το 0-1 αν και από το ριπλέι της τηλεόρασης φαίνεται ότι ο σκόρερ καλύπτεται καθαρά από τον Φεράρι του Βόλου. 

EΠΟ: «Καταδικάζουμε τη μαφιόζικου τύπου επίθεση σε διαιτητή»

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της καταδικάζει την επίθεση κατά του διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωσης της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την νέα, μαφιόζικου τύπου, επίθεση εις βάρος διαιτητή της Super League.

Πρόκειται για έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των αθλιοτήτων, μέσω των οποίων κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στο σύνολο της Ελληνικής Διαιτησίας και καλεί την Ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας να απομονώσει όσους επενδύουν, μέσω τραμπουκισμών και τρομοκράτησης των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, στην αποσταθεροποίηση του θεσμικού ρόλου της Ομοσπονδίας και τη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter